Webapplicaties
op maat

Peak is gespecialiseerd in het automatiseren van manuele (bedrijfs) processen.

Automatisatie

Wij voorzien webapplicaties als digitale oplossingen met oog op het automatiseren en versnellen van de werking van ondernemingen.

Integratie

Peak biedt naast kwalitatief maatwerk ook correcte en vlotte integraties met reeds bestaande softwaretoepassingen en third-party systemen.

Freelance

Naast webdevelopment op maat staan wij ook altijd open voor freelance opdrachten.

Maatwerk

Ieder project begint steeds met een uitgebreide functionele analyse na het gesprek met de klant. Hierbij wordt onder meer in kaart gebracht welke functionaliteiten vereist zijn. We denken steeds proactief mee om tot de best mogelijke oplossing te komen.

De applicatie wordt ontwikkeld met oog op gebruiksvriendelijkheid. Alle interacties zijn specifiek en doordacht uitgewerkt wat resulteert in vloeiende gebruikersstromen. Tijdens de ontwikkeling is de klant ten allen tijde op de hoogte van de evolutie van het project.

Ook achteraf wordt opvolging verzekerd. De applicatie wordt getweakt waar nodig en er wordt flexibel omgesprongen met veranderingen in noden van de klant. Zo verkrijgen we software die meegroeit met de onderneming.

Freelance

Naast webdevelopment op maat doen wij ook freelance opdrachten. Wij leveren expertise en ondersteuning aan uw bedrijf, alsook uitbreindingen en aanpassingen aan uw reeds bestaande software.

Wij brengen u steeds tot de beste oplossing door middel van sterke technische kennis, efficientie en goede onderlinge communicatie.

Dit kan zowel een korte opdracht zijn van bepaalde duur, maar ook een samenwerking op langere termijn. Het werk kan volledig remote of op locatie.

Neem gerust een kijkje op LinkedIn of neem contact op om onze technology stack te ontdekken.

Peak /piːk/

at the highest level; top; maximum.

Wij streven naar het opleveren van oplossingen waarbij kwaliteit, betrokkenheid en gebruiksvriendelijkheid primeren.

Technologieën

Onze technologieën

Samenwerken?

Let's talk! Neem vrijblijvend contact op om ons meer te vertellen over uw uitdagingen.

Telefoon

+32 496 06 60 60

BTW

BTW BE 0760.889.873